Uppdatera med aktuell information

Besöksmålskartan uppdateras årligen (senast 31 januari) Vi behöver nu ert godkännande för att finnas med i den tryckta broschyren.

Här kan ni beskriva ert Besöksmål. Utrymmet är begränsat till fyra raden (ca 240 tecken). För att även ändra/byta presentationsbild i den tryckta broschyren skall ny bild lämnas senast 31 jan. då arbetet börjar inför årets nytryck.

Svara i detta formulär: Uppdatera Besöksmålskartan

Att vara med i broschyren och på hemsidan är gratis för medlemmar i NAV. Broschyren/Besöksmålskartan lämnas till samtliga medverkande museer, men även på många andra platser i länet. Minsta antal broschyrer att beställa är 25 exemplar. Märker ni att kartan tagit slut, eller vill beställa fler, kontakta; info@navivast.se

Samma uppgifter lämnas till NAVs hemsida ”Besöksmål” och Er sida. Även denna sida behöver kontrolleras och kanske uppdateras. Hemsidan erbjuder ett större utrymme för att beskriva ert besöksmål med både mer text och fler bilder. Ni kan alltid uppdatera och lämna nya uppgifter till Besöksmålskartan på hemsidan (formulär på sidan Information).

Uppdatera dina medlemsuppgifter

För att förenkla våra kontakter mellan NAVs alla medlemmar, kan ni alltid uppdatera era medlemsuppgifter i detta formulär. 

Uppdatera Medlemsuppgifter

Lämna bild/bilder

Ni kan också lämna en ny presentationsbild till Besöksmålskartan och/eller till hemsidan. För att ändra/byta presentationsbild i den tryckta broschyren skall bild lämnas senast 31 jan.

Lämna bild/bilder 

Fler nyheter

Temadag Interpretation

ATT LEVANDEGÖRA NATUR- OCH KULTURARV Interpretation är ett internationellt vedertaget begrepp som utgår från att det är mer troligt att människor bryr sig om och

Uppdatera med aktuell information

Besöksmålskartan uppdateras årligen (senast 31 januari) Vi behöver nu ert godkännande för att finnas med i den tryckta broschyren. Här kan ni beskriva ert Besöksmål.

Utflyktstips!

NAV-medlemmarna i Stenstorp har nu gjort gemensam sak och gått samman under ett gemensamt namn på museerna, centralt på orten: Kulturkvarteret i Stenstorp. De har dessutom tagit