Utflyktstips!

NAV-medlemmarna i Stenstorp har nu gjort gemensam sak och gått samman under ett gemensamt namn på museerna, centralt på orten: Kulturkvarteret i Stenstorp.

De har dessutom tagit fram en gemensam folder och en info/prislista. Det är fritt fram att trycka upp foldern för alla som vill hjälpa till att sprida detta utflykts-paket.

Folder

Info/Prislista

Deras initiativ är en toppen-idé och förhoppningsvis något för andra att ta efter. Vi sprider gärna sådant vettigt och viktigt vidare till våra medlemmar.

Se möjligheter! Genom samarbete lokalt eller i sitt närområde skapar man draghjälp och lockar fler besökare till varandra på orten. Besöksnäringen är en viktig del när det kommer till bevarandet av vårt kulturarv men även andra gynnas i dessa sammanhang.

Vill du veta mer om hur man tänkte och gjorde i Stenstorp så ta gärna kontakt med någon av parterna för att få mer information.

.

Fler nyheter

SVT söker material

Efter den nyss publicerade serien ”Historien om Sverige” söker nu Sveriges Television material till en ny dokumentärserie som ska handla om Sverige under andra världskriget.

Söka pengar?

BIDRAG TILL KULTURARVSARBETE 2024 Riksantikvarieämbetet fördelar bidrag till kulturarvsarbete. Bidrag kan sökas av arbetslivsmuseer, hembygdsmuseer och ideella kulturarvsverksamheter som syftar till att bevara och utveckla kulturhistoriska värden.

NAVs medlemsträff

Plats: Textilmuseet i Borås Datum: 11 november Samling kl. 11.00 i entrén på Textilmuseet. Under dagen blir det fika och lunchsmörgås med avslut runt 16.00. Välkommen till Borås och