Utflyktstips!

NAV-medlemmarna i Stenstorp har nu gjort gemensam sak och gått samman under ett gemensamt namn på museerna, centralt på orten: Kulturkvarteret i Stenstorp.

De har dessutom tagit fram en gemensam folder och en info/prislista. Det är fritt fram att trycka upp foldern för alla som vill hjälpa till att sprida detta utflykts-paket.

Folder

Info/Prislista

Deras initiativ är en toppen-idé och förhoppningsvis något för andra att ta efter. Vi sprider gärna sådant vettigt och viktigt vidare till våra medlemmar.

Se möjligheter! Genom samarbete lokalt eller i sitt närområde skapar man draghjälp och lockar fler besökare till varandra på orten. Besöksnäringen är en viktig del när det kommer till bevarandet av vårt kulturarv men även andra gynnas i dessa sammanhang.

Vill du veta mer om hur man tänkte och gjorde i Stenstorp så ta gärna kontakt med någon av parterna för att få mer information.

.

Fler nyheter

Temadag Interpretation

ATT LEVANDEGÖRA NATUR- OCH KULTURARV Interpretation är ett internationellt vedertaget begrepp som utgår från att det är mer troligt att människor bryr sig om och

Uppdatera med aktuell information

Besöksmålskartan uppdateras årligen (senast 31 januari) Vi behöver nu ert godkännande för att finnas med i den tryckta broschyren. Här kan ni beskriva ert Besöksmål.

Utflyktstips!

NAV-medlemmarna i Stenstorp har nu gjort gemensam sak och gått samman under ett gemensamt namn på museerna, centralt på orten: Kulturkvarteret i Stenstorp. De har dessutom tagit