Utflyktstips!

NAV-medlemmarna i Stenstorp har nu gjort gemensam sak och gått samman under ett gemensamt namn på museerna, centralt på orten: Kulturkvarteret i Stenstorp.

De har dessutom tagit fram en gemensam folder och en info/prislista. Det är fritt fram att trycka upp foldern för alla som vill hjälpa till att sprida detta utflykts-paket.

Folder

Info/Prislista

Deras initiativ är en toppen-idé och förhoppningsvis något för andra att ta efter. Vi sprider gärna sådant vettigt och viktigt vidare till våra medlemmar.

Se möjligheter! Genom samarbete lokalt eller i sitt närområde skapar man draghjälp och lockar fler besökare till varandra på orten. Besöksnäringen är en viktig del när det kommer till bevarandet av vårt kulturarv men även andra gynnas i dessa sammanhang.

Vill du veta mer om hur man tänkte och gjorde i Stenstorp så ta gärna kontakt med någon av parterna för att få mer information.

.

Fler nyheter

Festivalinventering i Västra Götaland

Här kommer det en inventering av kulturfestivaler som görs i Västra Götalandsregionen. Har du en festival i Västra Götaland? Vi vill gärna veta hur ni

Årsmötet i Jonsered

I strålande vårväder hölls NAVs årsmöte tillsammans med Jonsereds hembygdsförening. Efter en välkomnande fika bjöds det på en guidad tur runt fabriksområdet innan årsmötet avhandlades.

Årsmöte 22 april Jonsered

Lördag den 22 april mellan 10.00 – 15.30 Vägbeskrivning (Bil): E20,  avfart 82 Jonseredsmotet riktning mot Jonsereds fabriker Information: Jonsereds industrihistoriska museum Program: Se mer