Utflyktstips!

NAV-medlemmarna i Stenstorp har nu gjort gemensam sak och gått samman under ett gemensamt namn på museerna, centralt på orten: Kulturkvarteret i Stenstorp.

De har dessutom tagit fram en gemensam folder och en info/prislista. Det är fritt fram att trycka upp foldern för alla som vill hjälpa till att sprida detta utflykts-paket.

Folder

Info/Prislista

Deras initiativ är en toppen-idé och förhoppningsvis något för andra att ta efter. Vi sprider gärna sådant vettigt och viktigt vidare till våra medlemmar.

Se möjligheter! Genom samarbete lokalt eller i sitt närområde skapar man draghjälp och lockar fler besökare till varandra på orten. Besöksnäringen är en viktig del när det kommer till bevarandet av vårt kulturarv men även andra gynnas i dessa sammanhang.

Vill du veta mer om hur man tänkte och gjorde i Stenstorp så ta gärna kontakt med någon av parterna för att få mer information.

.

Fler nyheter

Var med på Kulturarvsdagen 2024!

Onsdag 15 maj öppnar anmälan av arrangemang till Kulturarvsdagen 2024. Kulturarvsdagen är ett utmärkt tillfälle att synliggöra arbetslivsmuseet och sin verksamhet! Passa på att bjuda

NAVs Årsmöte 2024

Lördagen den 6 april 2024 kommer årsmötet att hållas i Lidköping, i samverkan med Rörstrand Museum och Meken-Minnet. Rörstrand Museums Café kommer att fixa mat

Kulturkatalogen

Kulturkatalogen är en förteckning över kulturella aktiviteter för barn och ungdomar i Västra Götalandsregionen. Den sammanställs av Kulturförvaltningen, och syftet är att underlätta för barn