Utflyktstips!

NAV-medlemmarna i Stenstorp har nu gjort gemensam sak och gått samman under ett gemensamt namn på museerna, centralt på orten: Kulturkvarteret i Stenstorp.

De har dessutom tagit fram en gemensam folder och en info/prislista. Det är fritt fram att trycka upp foldern för alla som vill hjälpa till att sprida detta utflykts-paket.

Folder

Info/Prislista

Deras initiativ är en toppen-idé och förhoppningsvis något för andra att ta efter. Vi sprider gärna sådant vettigt och viktigt vidare till våra medlemmar.

Se möjligheter! Genom samarbete lokalt eller i sitt närområde skapar man draghjälp och lockar fler besökare till varandra på orten. Besöksnäringen är en viktig del när det kommer till bevarandet av vårt kulturarv men även andra gynnas i dessa sammanhang.

Vill du veta mer om hur man tänkte och gjorde i Stenstorp så ta gärna kontakt med någon av parterna för att få mer information.

.

Fler nyheter

NAVs Årsmöte 2024

Lördagen den 6 april 2024 kommer årsmötet att hållas i Lidköping, i samverkan med Rörstrand Museum och Meken-Minnet. Rörstrand Museums Café kommer att fixa mat

Kulturkatalogen

Kulturkatalogen är en förteckning över kulturella aktiviteter för barn och ungdomar i Västra Götalandsregionen. Den sammanställs av Kulturförvaltningen, och syftet är att underlätta för barn

Kvarndag i Fornbyn

Vi upprepar förra årets populära träff om kvarnar 26 april 2024. I år blir träffen i Skara – Fornbyn och Västergötlands museum. LÄS MER