Information

Medlemsinformation

NAVs Aktuella

Samverkan för ett levande kulturarv Välkommen till en SAMVERKANSDAG på Innovatum Science Center i Trollhättan den 7 februari...

NAVs Nyhetsbrev

Läste du vårt senaste Nyhetsbrev? Utskick sker idag via e-post med länkar till aktuellt innehåll. Äldre Nyhetsbrev kan Du hitta här.

Kurser & Utbildningar

Gå en kurs och lära dig mer! Här erbjuds ni en rad utbildningar. NAVs kurser och utbildningar är ett samarbete inom Prisma Västra Götaland.

På gång på våra besöksmål

Kulturarvets roll i turismen – hur får vi det att funka?

Välkommen till Trollhättan och Innovatum Science Center för en nationell konferens om kulturarvsturism. Ta del av presentationer, diskussioner och aktuella exempel från ett växande fält. Syftet med konferensen är att identifiera och diskutera sätt och metoder som gör att samverkan mellan kulturarvet, besöksnäringen och samhället fungerar bättre och skapar större

Nyheter och kuriosa

Kulturkatalogen

Kulturkatalogen är en förteckning över kulturella aktiviteter för barn och ungdomar i Västra Götalandsregionen. Den sammanställs av Kulturförvaltningen, och syftet är att underlätta för barn

Läs mer »

Kvarndag i Fornbyn

Vi upprepar förra årets populära träff om kvarnar 26 april 2024. I år blir träffen i Skara – Fornbyn och Västergötlands museum. LÄS MER

Läs mer »

SVT söker material

Efter den nyss publicerade serien ”Historien om Sverige” söker nu Sveriges Television material till en ny dokumentärserie som ska handla om Sverige under andra världskriget.

Läs mer »

Arbetslivsmuseernas Dag

En möjlighet för medlemmarna i NAV att visa upp sina verksamheter och besöksmål. Här samlas Information, Anmälningsformulär med mera.

Övrig information

Dokument

Här finner ni aktuella och historiska dokument rörande bl.a. - NAVs Stadgar, Årsmötesprotokoll, Verksamhetsberättelser m.fl.

Uppdatera Medlemsuppgifter

Uppdatera medlemsuppgifter med aktuell information!

När styrelsen byter sina funktionärer eller om telefonnummer ändras kan ni alltid uppdatera era medlemsuppgifter här, för att förenkla våra kontakter mellan NAVs medlemmar.   

Uppdatera Besöksmålskartan

Här kan ni uppdatera och lämna nya uppgifter och bilder till er presentationssida på NAVs hemsida. Ni kan även uppdatera och lämna nya uppgifter till broschyren ”Besök våra Arbetslivsmuseer”. Senast den 31 januari, årligen, behöver vi ert godkännande för att finnas med i den tryckta kartan.