Information

På gång på våra besöksmål

100-årsfirande, 28 - 30 juli

Åsle, Mularp & Tiarps Hembygdsförening firar 100-årsjubileum 2023. I Åsle förstod man att ett kulturarv höll på att försvinna då det endast återstod ett tiotal stugor. 1923 bildades Åsle Mularp Tiarps Hembygdsförening i syfte att bevara Åsle Tå. Stuga efter stuga köptes in allteftersom de blev tomma. Turisterna strömmade till

Nyheter och kuriosa

Museiguide 2023

501 medlemsmuseer medverkar i år. Nytt för i år är att det finns symbol för barnaktivitet vid de museer som anmält att man har det.

Läs mer »

NAVs undersökning

Tack för era svar gällande vår kompletterande undersökning. För att utveckla och synliggöra arbetslivsmuseerna är det viktigt med mätbara mål med uppgifter där NAV kan

Läs mer »

Temadag Interpretation

ATT LEVANDEGÖRA NATUR- OCH KULTURARV Interpretation är ett internationellt vedertaget begrepp som utgår från att det är mer troligt att människor bryr sig om och

Läs mer »

Medlemsinformation

Kurser & Utbildningar

Gå en kurs och lära dig mer! Här erbjuds ni en rad utbildningar. NAVs kurser och utbildningar är ett samarbete inom Prisma Västra Götaland.

NAVs Nyhetsbrev

Läste du vårt senaste Nyhetsbrev? Utskick sker idag via e-post med länkar till aktuellt innehåll. Äldre Nyhetsbrev kan Du hitta här.

Dokument

Här finner ni aktuella och historiska dokument rörande bl.a. - NAVs Stadgar, Årsmötesprotokoll, Verksamhetsberättelser m.fl.

Arbetslivsmuseernas Dag

En möjlighet för medlemmarna i NAV att visa upp sina verksamheter och besöksmål. Här samlas Information, Anmälningsformulär med mera.

Övrig information

NAVs Årsmöte 2023

Lördagen den 22 april hålls årsmötet tillsammans med Jonsereds Fabriker. Anmälan och övriga dokument finner ni här.

Uppdatera Medlemsuppgifter

Uppdatera medlemsuppgifter med aktuell information!

När styrelsen byter sina funktionärer eller om telefonnummer ändras kan ni alltid uppdatera era medlemsuppgifter här, för att förenkla våra kontakter mellan NAVs medlemmar.   

Uppdatera Besöksmålskartan

Här kan ni uppdatera och lämna nya uppgifter och bilder till er presentationssida på NAVs hemsida. Ni kan även uppdatera och lämna nya uppgifter till broschyren ”Besök våra Arbetslivsmuseer”. Senast den 31 januari, årligen, behöver vi ert godkännande för att finnas med i den tryckta kartan.