Regional tankesmedja för friluftsliv

Detaljer

Datum: 12 december, 2023
Tid: 08:30 - 15:15

Länsstyrelsen bjuder in dig till den årliga regionala konferensen Tankesmedjan för friluftsliv tisdagen den 12 december 2023. Det bjuds på ett fullproppat program med många intressanta föredrag med bland annat kändisar som Friluftsbaba och Hanna från Portionen under tian. Missa inte chansen att anmäla dig. Tillsammans stärker vi friluftslivet i länet!

Datum och tid

Tisdagen den 12 december 09.15-15.15. Incheckning från 08.30.

Anmälan

Sista anmälningsdag är 1 december. Anmäl dig här Vi bjuder på lunch och fika! 

Plats

Stora Badhusgatan 2B, Göteborg 

Målgrupp

Temadagen riktar sig främst till kommunala politiker och tjänstepersoner, myndigheter, regionen, föreningar, företag, forskare och andra i länet som vill driva friluftsutvecklingen framåt.

PROGRAM

Kontakt

friluftsliv.vastragotaland@lansstyrelsen.se

Fler nyheter

SVT söker material

Efter den nyss publicerade serien ”Historien om Sverige” söker nu Sveriges Television material till en ny dokumentärserie som ska handla om Sverige under andra världskriget.

Söka pengar?

BIDRAG TILL KULTURARVSARBETE 2024 Riksantikvarieämbetet fördelar bidrag till kulturarvsarbete. Bidrag kan sökas av arbetslivsmuseer, hembygdsmuseer och ideella kulturarvsverksamheter som syftar till att bevara och utveckla kulturhistoriska värden.

NAVs medlemsträff

Plats: Textilmuseet i Borås Datum: 11 november Samling kl. 11.00 i entrén på Textilmuseet. Under dagen blir det fika och lunchsmörgås med avslut runt 16.00. Välkommen till Borås och