Arrangörsveckan 2022

Detaljer

Datum: Har slutat
Tid: 08:00 - 18:00

Välkomna till Arrangörsveckan 2022! 

Här kommer tips från de som jobbar med arrangörsutveckling, Arrangörsveckan pågår 5-10 december, med massor av föreläsningar, workshops med mera för alla slags arrangörer. Programmet i sin helhet hittar du via länken ”Läs mer” nedan.

Det mesta sker digitalt över Teams eller Zoom. Tipsa gärna vidare till kollegor, medlemsföreningar och andra som kan ha nytta och glädje av detta!

Arrangörsveckan är ett årligt omtag om arrangörer, arrangörsutveckling och publikutveckling. Det är en vecka då vi fokuserar på och synliggör kulturarrangörer, deras villkor, arbete och värde ur olika perspektiv.

Vi på förvaltningen för kulturutveckling har tillsammans curerat ett program med olika teman, inom olika områden som vi hoppas väcker nyfikenhet och intresse – välkommen att skräddarsy ditt eget program inom arrangörsområdet under veckan. Vissa programpunkter är digitala och andra fysiska. Delta på ett eller på flera, men kom ihåg att du måste anmäla dig till alla du är intresserad av.  

Läs mer

Fler nyheter

SVT söker material

Efter den nyss publicerade serien ”Historien om Sverige” söker nu Sveriges Television material till en ny dokumentärserie som ska handla om Sverige under andra världskriget.

Söka pengar?

BIDRAG TILL KULTURARVSARBETE 2024 Riksantikvarieämbetet fördelar bidrag till kulturarvsarbete. Bidrag kan sökas av arbetslivsmuseer, hembygdsmuseer och ideella kulturarvsverksamheter som syftar till att bevara och utveckla kulturhistoriska värden.

NAVs medlemsträff

Plats: Textilmuseet i Borås Datum: 11 november Samling kl. 11.00 i entrén på Textilmuseet. Under dagen blir det fika och lunchsmörgås med avslut runt 16.00. Välkommen till Borås och