Arrangörsveckan 2022

Detaljer

Datum: Pågående - 10 december, 2022
Tid: 08:00 - 18:00

Välkomna till Arrangörsveckan 2022! 

Här kommer tips från de som jobbar med arrangörsutveckling, Arrangörsveckan pågår 5-10 december, med massor av föreläsningar, workshops med mera för alla slags arrangörer. Programmet i sin helhet hittar du via länken ”Läs mer” nedan.

Det mesta sker digitalt över Teams eller Zoom. Tipsa gärna vidare till kollegor, medlemsföreningar och andra som kan ha nytta och glädje av detta!

Arrangörsveckan är ett årligt omtag om arrangörer, arrangörsutveckling och publikutveckling. Det är en vecka då vi fokuserar på och synliggör kulturarrangörer, deras villkor, arbete och värde ur olika perspektiv.

Vi på förvaltningen för kulturutveckling har tillsammans curerat ett program med olika teman, inom olika områden som vi hoppas väcker nyfikenhet och intresse – välkommen att skräddarsy ditt eget program inom arrangörsområdet under veckan. Vissa programpunkter är digitala och andra fysiska. Delta på ett eller på flera, men kom ihåg att du måste anmäla dig till alla du är intresserad av.  

Läs mer

Fler nyheter

Utflyktstips!

NAV-medlemmarna i Stenstorp har nu gjort gemensam sak och gått samman under ett gemensamt namn på museerna, centralt på orten: Kulturkvarteret i Stenstorp. De har dessutom tagit

Verkstadsmaskiner bortskänkes

Samlingsförvaltning – Museala objekt behöver nytt hem! På grund av platsbrist skänker Forsviks bruk en del av sina verkstadsmaskiner till andra museer som kan ha