Söka pengar?

BIDRAG TILL KULTURARVSARBETE 2024

Riksantikvarieämbetet fördelar bidrag till kulturarvsarbete. Bidrag kan sökas av arbetslivsmuseer, hembygdsmuseer och ideella kulturarvsverksamheter som syftar till att bevara och utveckla kulturhistoriska värden.

Ansökningsperiod bidrag 2024: 1 december 2023 – 31 januari 2024

LÄS MER

.

FARTYGSSTÖD 2024

Statens maritima och transporthistoriska museer fördelar stöd till kulturhistoriskt värdefulla fartyg som ska stimulera till insatser som gör att fartygen bevaras med en kulturhistorisk inriktning

Ansökningsperiod stöd 2024: 1 december 2023 – 31 januari 2024

LÄS MER

.

STÄRK ER EKONOMI

Digitala kostnadsfria snabbkurser:
Söka pengar-kursen
Lyft er ekonomi
Starta ett Leaderprojekt

Inspirationsseminarier:
Bli ett besöksmål 
Digitisering

LÄS MER

Fler nyheter

SVT söker material

Efter den nyss publicerade serien ”Historien om Sverige” söker nu Sveriges Television material till en ny dokumentärserie som ska handla om Sverige under andra världskriget.

Söka pengar?

BIDRAG TILL KULTURARVSARBETE 2024 Riksantikvarieämbetet fördelar bidrag till kulturarvsarbete. Bidrag kan sökas av arbetslivsmuseer, hembygdsmuseer och ideella kulturarvsverksamheter som syftar till att bevara och utveckla kulturhistoriska värden.

NAVs medlemsträff

Plats: Textilmuseet i Borås Datum: 11 november Samling kl. 11.00 i entrén på Textilmuseet. Under dagen blir det fika och lunchsmörgås med avslut runt 16.00. Välkommen till Borås och