NAVs nya Hemsida

NAVs nya Hemsida är nu sjösatt

Som vårdnadshavare för Hemsidan är förhoppningen nu att ni ska finna denna vara både informativ och enkel att navigera. Ta en tur bland sidor och vårt övriga utbud. På sidan ”Information” kommer ni hitta det mesta utav allt som erbjuds.

Så här i början har Hemsidan sina barnsjukdomar och egenheter (eller kan det vara jag som har vissa brister?) Detta gör att det nu inledningsvis kanske uppstår små fel på sidorna.

Upptäcker ni konstigheter, speciellt gällande just er sida, får ni gärna höra av er – Gör en kontroll av er sida bland alla besöksmål. Förhoppningsvis ska eventuella problem då kunna rättas till.

Är det så att ni anordnar något speciellt såsom, evenemang eller andra festligheter, får ni gärna använda NAVs hemsida för en annons. Tänk bara på att vara ute i god tid. Nyhetsbrevet kan också bidra om tidsramen tillåter, så att fler NAV-medlemmar ges möjlighet att ta del av er information. Text och eventuellt bild sänder ni till NAVs mail-adress (info@navivast.se) Glöm inte era kontaktuppgifter så vi kan nå er vid behov.

Välkommen med egna bidrag till Hemsidan!

Fler nyheter

Utflyktstips!

NAV-medlemmarna i Stenstorp har nu gjort gemensam sak och gått samman under ett gemensamt namn på museerna, centralt på orten: Kulturkvarteret i Stenstorp. De har dessutom tagit

Verkstadsmaskiner bortskänkes

Samlingsförvaltning – Museala objekt behöver nytt hem! På grund av platsbrist skänker Forsviks bruk en del av sina verkstadsmaskiner till andra museer som kan ha