Katrinefors, kugghjul och kanoner

Detaljer

Datum: 9 mars, 2023
Tid: 18:30 - 20:00

– skapa en aktivitet till Museiresan

Välkommen till digital utbildning där ni som deltagare i Museiresan får inspiration till att ta fram en barn- och familjeaktivitet.

Vi tittar på aktiviteter som väcker nyfikenhet, fångar intresse och skapar dialog kring föremål, ämnen och platser.
Kompetensen kring just ert ämne och besöksmål har ni och här presenteras enkla och tillgängliga metoder för att skapa aktiviteter med utgångspunkt i våra fem sinnen, språk och tjusningen i att packa upp något ur en låda!

En utbildning framtagen för Museiresan och är obligatorisk för nya deltagare men riktar sig till alla som vill ha inspiration till sina familjeaktiviteter.

Kursen är digital och sker i Teams. Länk till mötesrummet skickas ut till samtliga deltagare ett par dagar innan kursstart.
Anmäl dig senast 3 mars.

Kursledare är Ebba Jacobsson från Studieförbundet Vuxenskolan.

Arrangör: NAV och Studieförbundet Vuxenskolan
Datum: 9 mars kl 18.30-20.00
Kursen är digital

Anmäl dig här senast 3 mars.

Fler nyheter

Temadag Interpretation

ATT LEVANDEGÖRA NATUR- OCH KULTURARV Interpretation är ett internationellt vedertaget begrepp som utgår från att det är mer troligt att människor bryr sig om och

Uppdatera med aktuell information

Besöksmålskartan uppdateras årligen (senast 31 januari) Vi behöver nu ert godkännande för att finnas med i den tryckta broschyren. Här kan ni beskriva ert Besöksmål.

Utflyktstips!

NAV-medlemmarna i Stenstorp har nu gjort gemensam sak och gått samman under ett gemensamt namn på museerna, centralt på orten: Kulturkvarteret i Stenstorp. De har dessutom tagit