Katrinefors, kugghjul och kanoner

Detaljer

Datum: Har slutat
Tid: 18:30 - 20:00

– skapa en aktivitet till Museiresan

Välkommen till digital utbildning där ni som deltagare i Museiresan får inspiration till att ta fram en barn- och familjeaktivitet.

Vi tittar på aktiviteter som väcker nyfikenhet, fångar intresse och skapar dialog kring föremål, ämnen och platser.
Kompetensen kring just ert ämne och besöksmål har ni och här presenteras enkla och tillgängliga metoder för att skapa aktiviteter med utgångspunkt i våra fem sinnen, språk och tjusningen i att packa upp något ur en låda!

En utbildning framtagen för Museiresan och är obligatorisk för nya deltagare men riktar sig till alla som vill ha inspiration till sina familjeaktiviteter.

Kursen är digital och sker i Teams. Länk till mötesrummet skickas ut till samtliga deltagare ett par dagar innan kursstart.
Anmäl dig senast 3 mars.

Kursledare är Ebba Jacobsson från Studieförbundet Vuxenskolan.

Arrangör: NAV och Studieförbundet Vuxenskolan
Datum: 9 mars kl 18.30-20.00
Kursen är digital

Anmäl dig här senast 3 mars.

Fler nyheter

Festivalinventering i Västra Götaland

Här kommer det en inventering av kulturfestivaler som görs i Västra Götalandsregionen. Har du en festival i Västra Götaland? Vi vill gärna veta hur ni

Årsmötet i Jonsered

I strålande vårväder hölls NAVs årsmöte tillsammans med Jonsereds hembygdsförening. Efter en välkomnande fika bjöds det på en guidad tur runt fabriksområdet innan årsmötet avhandlades.

Årsmöte 22 april Jonsered

Lördag den 22 april mellan 10.00 – 15.30 Vägbeskrivning (Bil): E20,  avfart 82 Jonseredsmotet riktning mot Jonsereds fabriker Information: Jonsereds industrihistoriska museum Program: Se mer